Ota yhteyttä & info

Tietoja minusta

Valokuvaus ja taide ylipäätään ovat olleet intohimoni aina. Tyylini valokuvaajana on enemmän dokumentaarinen kuin kuvan manipulointiin perustuva. Tästä syystä rakastan kuvata myös luonnonvalossa, koska arvostan luonnollisuutta kaikessa tekemisessäni. Portfolio sivulta pääset näkemään joitakin valokuviani.

Valokuvaamisen lisäksi olen opiskellut myös palvelumuotoilua ja tuotan myös näyttäviä markkinointimateriaaleja eri tarkoituksiin.

Yllä mainittujen intohimojeni lisäksi olen työskennellyt 20 vuotta logistiikka liiketoiminnan parissa ja 9 vuotta konsulttina yhdessä maailman suurimmista IT yhtiöistä. Olen vuosien varrella toiminut esimiestehtävissä, liiketoiminnan asiantuntijana, SAP järjestelmäasiantuntijana, testauspäällikkönä, sovelluspäällikkönä, palvelupäällikkönä ja projektipäällikkönä. Minulla on myös kokemusta liiketoimintaprosessien kuvaamisesta sekä konseptikehityksestä.

Vuodesta 2016 asti olen toiminut freelance valokuvaajana, tuottanut markkinointimateriaaleja ja kouluttanut valokuvauksen eri osa-alueita sekä yksityishenkilöille, yrityksille että oppilaitoksille (Photo Guide).

  • Kuvapäiväkirjani / My daily photo journal at Blipfoto

Yhteystiedot / Contact

Mobile +358 40 865 1362

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssani, niin soita tai täytä allaoleva lomake joko suomeksi tai englanniksi ja otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

If you are interested of co-operation with me, kindly call or fill below form in Finnish or English and I’ll get back to you at the earliest.


Important information

Jukka Kosonen Photography omistaa oikeudet kaikkeen sisältöön näillä sivuilla. Materiaalin luvaton käyttö missä tahansa yhteydessä on tekijänoikeusrikos ja siitä tullaan ilmoittamaan viranomaisille.

Same in English!
All content in this site is owned by Jukka Kosonen Photography. Unauthorized use of content is illegal action and will be informed to public officers.%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close