Ensimmäinen valokuvanäyttelyni

Olen kerännyt erityyppisiä valokuvanäyttelyaihioita ensimmäisen valokuvanäyttelyni pystyttämiseksi jo muutaman vuoden, mutta kun sitä on niin pirun itsekriittinen, että mikään ei kelpaa ja homma vaan venyi venymistään. No männä syksynä sitten aktivoiduin asian suhteen silleen aikuisten oikeesti ja tekaisin näyttelysuunnitelman apurahan hakemiseksi Suomen Valokuvajärjestöjen yhteenliittymälle Finnfotolle. En kovin luottavaisin mielin ollut sen suhteen, että näin ensikertalaisena apuraha-anomukseni hyväksyttäsiin, mutta kuinka ollakaan marraskuussa 2017 tuli tieto, että minulle on sellainen myönnetty. Hip hei hurraa!!! En tosin sitä saanut mitä pyysin, mutta sen verran mukavan potin kuitenkin, että voi panostaa kunnolla itse teoksiin, vaikka hiukan omaakin rahaa sijoittamalla lisäksi. Tavoitteenani oli myös, että voin kierrättää näyttelyä muuallekin, joten siksikin piti panostaa laatuun, että kestää logistiikan.

Nyt sitten kevään kynnyksellä tämä unelma viimeinkin toteutuu Lappeenrannassa sijaitsevassa Galleria Pihatossa, jota pyörittää Kaakkois-Suomen Valokuvakeskus ry.  Näyttelyn työnimi muuttui matkan varrella kolmeen kertaan ja sisältökin hiukan ja täytyy sanoa, että olen kokonaisuuteen ainakin tässä vaiheessa itsekin tyytyväinen. Sain mielestäni luotua kokonaisuuden, jossa on juuri se sanoma mitä hain takaa. Toivotaan, että myös vierailijat ja kriitikotkin saman löytävät ja näyttelystä pitävät. Muillehan sitä tehdään eikä itselle. Aika sen näyttää. Tervemenoa siis Galleria Pihattoon 6.3.2018 – 31.3.2018 välisenä aikana valokuvateoksiani ihastelemaan.

StatesOfMind_juliste

Vaikka tätä kirjoittaessani ei näyttelyä ole vielä edes avattu ja kukaan muu kuin minä ja kuvien vedostaja Foto Karelia Oy ei ole kuvia nähnyt, niin olen jo sanut ensimmäiset tiedustelut vielä näyttely esille muuallekin. Etukäteismarkkinoilla on ihmeellinen voima!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close